Купува апартаменти и къщи в София 0888 88 25 52

admin | януари 1, 2015 | COMMENTS:No Comments »

Купува апартаменти и къщи с цел освобождаване от вехтории

Изкупува всякакви вехтории, от запустели или обитаеми къщи. Купува къщи с цялостно или частично обзавеждане. Изкупува току що напуснати къщи или такива на които им предстои напускане. Изкупуване на всичко оставено от старите собственици на къщата. Изкупуване на мебели, дрехи, посуда, настилки и декорации.

Изкупуване на апартаменти

Изкупуване на апартамент с вещи и мебели

Изкупуване на апартаменти в София с цел освобождаване от вехтории и „боклуци“.

Изкупуване и изнасяне на всичко от най малката прашинка до най голямата мебел. Работим в София и региона. Изкупуваме както стар и непотребен паркет така и ръждив полилей. Изкупуваме мебели, чинии, вилици, лъжици, парцали, книги, електроника, метален скрап всичко от апартамента или къщата. Често се случва да не намираме нужните спокойствие, утеха и комфорт в домовете си. Знаете ли, че за това най-честата причина е безпорядъка, струпването на много и стари ненужни вещи, както и задушевната атмосфера, която цари с години там. Сега може да се въоръжите с търпение, да запретнете ръкави и да организирате едно голямо почистване. За изкупуване на стари предмети може да се обърнете към фирма. Почистването на дома и изкупуване на стари предмети е едно от лесните неща, които сами може да направите, а така ще дадете наклон на живота си към по-добро.

Изкупуване на кухни

Изкупуване на кухня и други мебели в апартамент

Много пъти дори дрехите поставени не на мястото си, старите снимки и албуми, разхвърляни в различни чекмеджета и всякакви стари предмети заемащи неопределени точки из дома създават усещане за хаоса в дома. Поставете си за цел не само да подредите всички стари вещи, предмети и мебели в дома, но и да прецените, от кои вече нямате нужда и да съумеете без проблем да се разделите с тях. Само няколко дни може да отнеме организацията на всички стари предмети в дома. За целта сортирайте ги в различни част, след, което напълнете чували и кашони. Това, което смятате да изхвърляте предайте във фирма за изкупуване на стари предмети, а вещите, които представляват сантиментален спомен за вас подредете в освободените шкафове и гардероби.

Изкупува мебели от къща

Покупка на мебели от къща

Всеки предмет в дома има някаква символика и ако едни от тях будят носталгични чувства, то за други може да се каже, че са банални, дори дразнещи или пък напомнят за неприятни хора. Тези, които смятате за непотребни организирано съберете и предайте по време на изкупуване на стари предмети. И като завършек нека добавим, че с раздявалата със стари предмети, ние правим една крачка към по-щастливото бъдеще, защото се освобождаваме от големи дози негативна енергия, която с години е събирала не само прах в дома ни, но и е отнемала от жизнената ни енергия. Изкупуване на стари предмети може да е вашето начало.

Category: Изкупуване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *