Изкупуване на стенни и ръчни часовници

admin | февруари 22, 2016 | COMMENTS:No Comments »

Изкупуване на стенни и ръчни часовници 0888 88 25 52

Изкупува часовнициИзкупуване на часовници в СофияЗнаете ли, че вече може да предадете за изкупуване на стенни и ръчни часовници всичко непотребно в дома си?! Това става, чрез фирма занимаваща се с такава дейност, а сега ви предлагаме няколко лесни съвета и идеи, как да обновите стария часовник, в случаи на желание да го имате за по-дълго.

Често в домовете ни се търкалят стари ръчни или стенни часовници, на които срокът на годност отдавна е изтекъл, а скъсаната каишка, изтощена батерия или повреден механизъм ни излива скъпо да поправяме. Има вариант бързо да се разделим с тях, като ги предадем за изкупуване на стари стенни и ръчни часовници, но има и начин, в който може да се спрем на тяхното обновяване или казано по друг начин да им дадем втори шанс за живот.

Часовник за стенаМоже да закупите лента от магазин или книжарница, изберете я в цвят, който най-силно ви допада. Последният може да е в унисон със стрелките на часовника, рамката му или друга интересна част от него. Интересни са часовниците с метални халки, вземете лепило и часовника и залепете или зашийте две от споменатите халки в единия край от самата лента.

По този начин ще може лесно да се коригира стегнатостта на каишката от стария часовник. Дължината на лентата се усуква около китката, а ако прави това със стенният часовник, лентата ще служи само за красива декорация. Във вторият случаи, висящата част от лентата на часовника за стена може да се оплете на красива плитка и стилно да пада надолу. За стенен часовник може да се употреби и красив, фин шал.

Часовници за изкупуване в СофияИдеите никога на свършват и винаги може да измислите още, според дизайна на вашите часовници в дома. Ако обаче крайно сте решили да се разделите с тях, то позвънете на фирма за изкупуване на стари часовници ръчни и стенни. В крайна сметка няма, какво да губите, а дори ще получите парично възнаграждение в замяна.

Category: Изкупуване TAG: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *