Изкупуване на покъщнина и предмети от бита

admin | януари 19, 2014 | COMMENTS:No Comments »

Изкупуване на покъщнина мебели и антики 0888 88 25 52

Изкупуване на покъщнинаИзкупуване на покъщнина и изхвърляне на стари мебели е дейност, която вече се предлага като услуга на пазара и носи своите привилегии. Старите мебели, за които все ни е свидно да изхвърлим, непотребни предмети събирани и струпвани с години и много други неща съхранявани в домовете ни са само част от онова, което ни задушава, когато се прибираме вечер. Съществуват и начини да не изхвърляме всичко, което не използваме. Някой дори проявяват повече фантазия и с помощта на някои допълнителни средства така преобразяват своята покъщнина, че може да стане неразпознаваема и със съвсем друго предназначение.

Какво е покъщнина?! Покъщнината на всеки дом е онази част, която придава душата, хармонията и топлината на всяко помещение. Във всеки един дом има множество предмети, с различна стойност и предназначение. Тук е мястото да споменем и, че всички съхраняваме в домовете си стари и непотребни предмети от всякакво естество, за чието предназначение отдавна сме спрели да мислим. Именно за тях ще поговорим сега.

Какво може да направим със старата покъщнина, ако не сме склонни да предадем за изкупуване?! В домовете всички имаме множество списания и книги. Повечето от тях отдавна са загубили блясъка и актуалността си, а други с времето са с пожълтели страници или скъсани корици. За тези стари вещи може да развържем фантазията си и да преобразим в красиви табуретки или подложка за нощно шкафче. Значи казваме, че старата хартия може да предадем за изкупуване или да натрупаме на камара, да превържем старателни с красива сатенена или друга панделка и да използваме отново. Много хора правят от старинни предмети всякакви екибани и хербарии.

Така например ако не сте склонни да предадете за изкупуване старото желязо като парната ютия на баба, глиненото гърне или други съдове може старателно да вмъкнете в градината си. В случаи, че липсва такава то пълнеж от сушени цветя поставен под капака на старинната ютия може да превърне тази част от покъщнината ви в красив екибан. За всякакви идеи човек може да развърже въображението си и да обнови дома. В случаи, че нямате време да се занимавате с тези неща, ви предлагаме да потърсите фирма по събиране и изкупуване на покъщнина. Така ще спечелите някой лев и ще може да употребите за по-смислени неща.

Category: Изкупуване TAG: , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *